• Udruzenje Moj Prijatelj Višegrad organizovalo kreativnu radionicu
    Udruzenje Moj Prijatelj Višegrad organizovalo kreativnu radionicu Višegrad - U sklopu obilježavanja Nedjelje djeteta pod sloganom “Srećna djeca - srećni ljudi” koja se održava pod pokroviteljstvom Crvenog krsta Republike Srpske, Udruženje osoba sa poteškoćama u razvoju “Moj prijatelj” Višegrad je organizovalo kreativnu radionicu za svoje najmlađe članove. Radionicu je vodila nastavnica Snežana Jevđević gdje su uz druženje i slikanje nastali veoma lijepi radovi na temu jesen. Udruženje “Moj prijatelj” Višegrad se zahvaljuje opštinskoj organizaciju Crvenog krsta na…
NEWS 24 INFO
SPAŠEN MUŠKARAC ZAGLAVLJEN U STIJENI - ponedeljak, 05 oktobar 2015 20:50
SRPSKA KROZ REFERENDUM NE ŽELI NIŠTA NELEGITIMNO - ponedeljak, 05 oktobar 2015 20:48
Ukinuta presuda u predmetu Mladen Ždrale - ponedeljak, 05 oktobar 2015 11:58
POČELA DJEČIJA NEDJELJA U OBDANIŠTU "NEVEN" - ponedeljak, 05 oktobar 2015 11:06
četvrtak, 25 april 2013 20:58

STRAVIČNA NESREĆA NA BULEVARU U ZENICI

Written by  agencije
Rate this item
(0 votes)

Teška saobraćajna nesreća se dogodila večeras u Zenici nešto prije 19 sati na Bulevaru kod caffea Obala. Od očevidaca se doznaje da je vozač automobila Ford Focus Avdo Seferović (21) preticao četiri automobila i vozio brzinom navodno većom od 150 km/h.

Iz suprotnog smjera je dolazilo vozilo uslijed čega je vozač Focusa pokušao se vratiti u svoju saobraćajnu traku, nakon čega je udario u drvo i nakon toga u klupu na kojoj su sjedili momak i 20-godišnja djevojka Hana Sarajlić. Djevojka je zadobila teške povrede uslijed čega je izgubila svijest.

Na licu mjesta se nalazio i njen momak Amer Krivokapa koji je djevojci pružio prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći nakon čega je djevojka prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Vozač automobila je zadobio lakše tjelesne povrede.

Read 911 times
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditTechnoratiLinkedinMixx

NAJNOVIJE VIJESTI

NAJČITANIJE VIJESTI NA PORTALU U ZADNJIH 7 DANA

Najnoviji Video Visegrad24

 

Online Rezervacije

 

DEŠAVANJA U VIŠEGRADU

NAJČITANIJE VIJESTI IZ VIŠEGRADA

VRIJEME I PUTEVI

Najnovije Vijesti

Sadržaj portala kreira se od strane autora i svaka upotreba sadržaja portala  je na Vašu odgovornost. Sve objavljene fotografije i teksta na ovom portalu vlasništvo su autora teksta,a ne portala.